North Coast Ultra

Wolfpack Group deltog i denne weekend i North Coast Ultra, hvor vi stillede op med et lille hold; Rolf Pedersen, Rasmus Brade, Kasper Winther og Pernille Schjønning.

12795063_1690511021230043_2624002621353632201_o

Photo by GripGrab Media Crew – Martin Paldan

 

Photo by GripGrab Media Crew - Martin Paldan

Photo by GripGrab Media Crew – Martin Paldan

North Coast Ultra er et trailløb i Tisvilde Hegn og Heatherhill, to unikke Nordsjællandske naturområder. Løbet var arrangeret af Good Karma

Running Club, Jacob Juul Haastrup og Jesper Noer, som havde lavet to super lækre ruter på 25km (29km) og 53km. Vi løb den “korte” rute som bød på smuk og udfordrende natur fra start til slut med store variationer af snørklede skovstier, strand, bakker, troldetræer, dyrestier, klitter, mudder og endnu flere bakker.

 

Photo by GripGrab Media Crew – Martin Paldan

I Wolfpack Group dyrker vi bevægelse udfra principperne; primal, practical & playful. To af vores ugentlige træninger er bygget op omkring styrke og mobilitet, og vores tredje træning er bygget omkring form, freerunning og vand. I det lys giver North Coast Ultra god mening at deltage i, fordi vi kommer tilbage til vores rødder i naturen, og bevæger os over en lang, men overkommelig distance. Vi bliver udfordret på vores kropslige kapacitet, og lærer en masse om os selv. Vi gør det som en gruppe, og i fællesskab med andre løbere på en stimulerende rute. Vi kaster os selv ud i det ukendte, og prøver os selv af – især mentalt. Og det skal være sjovt!

 

 

Vi besluttede at løbe løbet som en gruppe, og være ligeglade med tiden…

Photo by GribGrab Media Crew - Martin Paldan

Photo by GribGrab Media Crew – Martin Paldan

Det gjorde vi fordi en i gruppen var nybagt mor, og en anden i gruppen havde døjet med skavanker i sit knæ. Det var meget udfordrende at tage hensyn til hinanden på turen, selvom vi klarede det godt. Vi var til sidst nødt til at dele os op, for ikke at ligge for meget pres på hinanden. Dette gav nogen fornyet energi, mens andre mødte nye udfordringer.

Det var en fantastisk tur, og en lærerig oplevelse for os alle.

 

Photo by GripGrab Media Crew – Martin Paldan

Halvdelen af gruppen var kun iført shorts og fivefingers sko. Det var de, fordi vi i Wolfpack Group, benytter det kolde element i vores træning til flere forskellige ting, bl.a. til at træne kroppens evne til at opvarme sig selv, for at optimere blodcirkulation og for at bevare den indre kropsvarme.

 

Holdet der løb er forsat meget begejstret, og Wolfpack Group kommer helt sikkert igen næste gang. Tak for et fantastisk løb til alle der var med, både deltagere, frivillige og arrangørere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *