Nomineret til prisen som Årets Forening 2016

Vi kan med stolthed i stemmen annoncere at, vi i år, er nomineret til prisen som Årets Forening 2016. Det er Marie, vores trofaste medlem, der har nomineret os. Marie beskriver hvorfor hun synes, at netop Wolfpack er en mulig kandidat til den flotte pris. Herunder kan i læse et udsnit af hendes beskrivelse:

“Jeg har valgt at nominere min forening, for selvom det ikke “min forening” så har jeg efterhånden fået lidt “ejerfornemmelser” for den. Det er her jeg ønsker at tilbringe min fritid og koble af, sammen med de mennesker jeg holder af, og som deler samme fascination af kroppen som jeg. Der er masser af sammenhold og fællesskab blandt medlemmerne, og samtidig er vi alle utrolig forskellige.”

 

Konkurrencen har hård  og vi arbejder alle på højtryk for at få venner og familie til at stemme på os – og det ser rigtig godt ud!

Her er et udsnit af, hvad folk der har stemt på Wolfpack, mener om os (vi er ret stolte):

Er du interesseret i, at støtte os, så kan du stemme på følgende linkadresse: http://xn--sttdelokale-hgb.nu/forening/Wolfpack-Group-bev-gelse-i-by-og-natur-704

Se filmen der hylder de lokale herunder.

 

 

–  Wolfpack Group

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *