Hele to prisoverrækkelser er det blevet til i den sidste tid for Wolfpack Group.

Wolfpack group vinder 10.000 kr. i Go’ons kampagne ‘Årets forening’

15418313_1805387683009004_7428661812487531914_o

Vores medlem Marie Winther; nominerede os som Årets Forening, og efter et spændende opgør og en vild stemmejagt i kampen mod de andre foreninger, kom vi med i juryens votering om hvem der skulle være årets forening.

Vi fik tildelt en delt 8. plads og en pris på 10.000 kr. Bestyrelsen har besluttet at ligge pengene til side , da foreningen drømmer om at  investere i vores egne nye lokaler.

 

De der stemte på os udtalte:

 

Det var Go’ons seniorkonsulent, Katrine Juul Sørensen, som i søndags overrakte checken til Wolfpack Group ved klubbens faciliteter ved Det Maritime Ungdomshus på Amager.

 

Relevant link: http://støtdelokale.nu/forening/?

 

Wolfpack group vinder Amager Øst Lokaludvalgs Frivilligpris

img_20161206_180304

Et andet medlem, Erik Hauerberg, indstillede os til Amager Øst lokaludvalgs Frivilligpris. Her var 12 foreninger indstillet til prisen, og Wolfpack Group vandt sammen med søspejderne. Søspejderne er en forening med 70 år på bagen, og vi har kun 4 år på bagen, men vi fik prisen fordi at vi udvikler os som forening, vi engagerer os lokalt, er inkluderende og åbne for alle aldersgrupper, udvikler os som forening hvor mange af vores medlemmer virkelig har taget ejerskab over vores gruppe og så har et helt centralt forhold været at vi hele året rundt benytter Amager Strandpark til vores aktiviteter.

 

Præmieoverrækkelsen foregik mens vi havde juniortræning og vores Formand, Dorrit Hansen, Webmaster, Nikolai Bach og Amagerøst Lokaludvalg repræsenteret af Randi Sørensen overrakte os præmien, samt kage og champagne til fejring.

 

Relevant link: http://www.aølu.dk/nyheder/vinder-frivilligpris2016-fribytterne-wolfpack-group-deler-prisen/

 

Vi er alle super stolte af, at vores forening og bevægelsesprojekt høster anderkendelse og vi håber, at det vil bringe mere opmærksomhed om vores aktivitet og gode sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *