Bliv medlem

Når du træner med Wolfpack Group er der mulighed for at deltage på præcis det niveau der passer dig.

Medlemskab

Som medlem af foreningen betaler du medlemskontingent, og kan frit deltage i alle træningssessioner. Du vil endvidere få rabatter på særevents og have mulighed for at deltage i den årlige kajaktur som ligger i sommerferien, samt eventuelle andre ture der arrangeres i løbet af året. Det står dig frit for hvor meget du som medlem ønsker at deltage i fællesskabet. Du kan komme til træninssessionerne og gå hjem igen med god samvittighed, du kan hjælpe til med praktiske opgaver i forbindelse med kajakturen, Move Copenhagen og andre arrangementer, men du har også mulighed for at blive en aktiv del af bestyrelsen og være med til at træffe beslutninger om foreningens fremtid.

Det koster 600 kr. pr. kvartal at være medlem af foreningen. Når du melder dig ind betaler du et indmeldelsesgebyr på 300 kr og modtager en t-shirt med foreningens logo på.

Du bliver medlem af foreningen ved at udfylde vores blanket her:

Støttemedlem

Det er også muligt at være passivt medlem af foreningen. her betaler man 100 kr pr. kvartal. Det er muligt at sætte sit aktive medlemskab i bero og blive støttemedlem, hvis man f.eks. skal ud at rejse i en periode. Dermed kan man blive aktivt medlem igen senere uden at betale indmeldelsgebyr påny.

Man kan også være støttemedlem, hvis man ikke ønsker at deltage i træningen men blot vil støtte op om foreningen som projekt.

Drop-in gæst

Hvis du ikke ønsker at være medlem, men stadig gerne vil træne med os en gang i mellem, kan du betale en drop-in pris. Du kan frit komme til de træningssessioner, der passer dig, og deltage på lige fod med alle andre uden nogen binding. Ingen tilmelding er nødvendig for at deltage som drop-in gæst.

Tirsdagstræning, drop-in: 100 kr.

Søndagstræning, drop-in: 150 kr.

Du kan betale via MobilePay: 53634