Træning

Vi træner sammen to gange om ugen, tirsdag og søndag. Se nærmere information om tid og sted længere nede. Det er dog altid en god idé at holde øje med vores Facebook-gruppe Wolfpack Group – Meeting Point, da vi somme tider mødes andre steder end de sædvanlige. Vi slår det altid op på gruppen, hvis der er ændringer, eller hvis der bliver arrangeret ekstratræninger.

Fælles for træningssessionerne er at de følger The Wolfpack Web – et bevægelseskoncept udviklet af foreningens medgrundlægger Kasper Winther. Vores web består på nuværende tidspunkt af ti temaer, som tilsammen udgør det bevægelsesrum, som foreningen ønsker at udforske. De ti bevægelseskoncepter er:

  • Into the Wild – At være i naturen, bevæge sig i den og udforske den.
  • The Wolf – Fokus på individuel styrke, mobilitet, fleksibilitet og bevægelsesfærdigheder.
  • Stillness – Fokus på stilhed i sind og krop.
  • Take Yourself With Yourself – Kropsbevidsthed, bevægelseskvalitet og bevægelse fra punkt A til punkt B.
  • Moving With – At bevæge sig i samarbejde med en partner eller gruppen.
  • Moving Against – At bevæge sig i opposition til en partner, typisk i forskellige former for kamplege.
  • Being In Front of Yourself – Spontan og impulsiv bevægelse, uden forudgående refleksion.
  • Tools – Bevægelse hvor forskellige former for redskaber benyttes.
  • The Neurological Aspect – Her bruger vi den neurologiske videnskab til at forstå os selv bedre og udnytter det til at få mest mulig ud af træningen.
  • Open Exploration – Åben udforskning af nye bevægelsesmuligheder

Søndagstræning

Søndagstræningen er faciliteret af Kasper Winther. Her er der tid til fordybelse i os selv og hinanden. I vinterhalvåret træner vi i Det Maritime Ungdomshus, som har et dejligt lokale med store vinduer lige ud til Øresund. Uanset vind og vejr har vi altid her en fornemmelse af at komme ud i lys og luft. I sommerhalvåret træner vi i Den Blå Foreningsby i Amager Strandpark.

Søndagstræningen starter ofte ud med temaet Stillness, efterfuldt af mere dynamisk træning, hvor vi udforsker forskellige temaer i vores Wolfpack Web. Vi slutter som regel af med en kort løbetur i strandparken, og efter træningen er der mulighed for at tage sig en forfriskende dukkert i Øresund. Nogle gange tænder vi op i saunaen og laver saunagus. Der er bad og omklædningsfaciliteter i bygningerne.

Vi kan ikke forestille os en bedre måde at bruge vores søndag formiddag på.

Tid og sted:

Hver søndag kl 10-12.30.

Juni – september: Den Blå Foreningsby på Øresundsstien 7 ved Amager Strandpark. Du finder det ved at gå over den første bro, og derefter er det tredje træbygning på venstre hånd lige overfor Helgoland.

Resten af året: Det Maritime Ungdomshus, Amager Strandvej 13, 2300 Kbh S

Hold øje med eventuelle ændringer på Facebook: Wolfpack Group – Meeting Point


Tirsdagstræning kl. 18.30-20.00

Tirsdag aften træner vi i Christianshavns Beboerhus faciliteret af Susanne Husted Nielsen. Her arbejder vi ligesom til søndagstræningen med de forskellige temaer i vores Wolfpack Web. Vi har typisk fokus på et bestemt tema eller nogle bestemte færdigheder i en vis periode, hvorefter vi skifter fokus. Træningen er meget alsidig og en god måde at få noget bevægelse og leg ind på en hverdagsaften.

Beboerhuset har en hyggelig café, hvor der er mulighed for at få sig lidt mad og drikke og en sludder efter træning.

Tid og sted:

Hver tirsdag kl 18.30-20.

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 Kbh K

Lokale: Baglandet

Hold øje med eventuelle ændringer på Facebook: Wolfpack Group – Meeting Point